Algemende voorwaarden

Leveringsvoorwaarden

De leveringstijd van uw bestelling kan variëren. Normaal gesproken wordt je bestelling altijd binnen 2 werkdagen na ontvangst van de betaling geleverd. In de meeste gevallen zelfs binnen 24 uur! Mocht het zo zijn, dat de artikelen die je bestelt onverhoopt niet meer op voorraad zijn, dan zullen wij je altijd op de hoogte brengen.  Je behoudt dan altijd het recht om je bestelling te annuleren.

2,95 verzendkosten?

Onze verzendkosten zijn standaard. Voor dit bedrag sturen wij je bestelling, door heel Nederland.. Je kan dus, met een gerust hart, een hele voorraad bij ons bestellen, de verzendkosten zullen nooit hoger zijn dan 2,95!  Classic Kids berekent niets extra voor het gewicht, ook niet bij grotere bestellingen. Wanneer je een bestelling vanaf 75 euro of hoger hebt, vervallen de verzendkosten zelfs in zijn geheel!

Gratis verzending?

Vanaf 75 euro wordt je bestelling gratis verzonden.

Wat is de status van mijn bestelling?

Als je benieuwd bent naar de status van de bestelling, dan kan je altijd contact met ons opnemen, bij voorkeur per e- mail. Vermeld altijd je ordernummer bij vragen over je bestelling.

Kan ik ook afhalen?

Je kan bij ons je bestellingen ook afhalen tijdens kantoortijden. Geef dit wel aan in de bestelling zodat wij in ons magazijn de bestelling apart kunnen houden voor afhalen. In de meeste gevallen kan je, na ontvangst van de betaling, dezelfde dag de bestelling nog afhalen!